06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.08.2022 08:37 | Son Güncelleme: 26.08.2022 08:51

Oksijen'den İstanbul rehberi: 27 Ağustos Cumartesi günü için öneriler

Kültür-sanat dolu bir cumartesi yaşamak isteyenler için Oksijen'den İstanbul'daki etkinliklerden seçkiler, haftanın öne çıkanları ve ekranın dikkat çekenleri...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 27 Ağustos Cumartesi günü için öneriler

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri

Elgiz Müzesi’nde Teras Sergisi

Elgiz Müzesi'nin düzenlediği teras sergilerine bir yenisi daha eklendi. Haziran’da açılan Görülmeyenler başlıklı açık hava heykel sergisinde 37 sanatçının eseri yer alıyor. Yaklaşık iki bin metrekarelik alanda, odağına görülmeyenleri alan sergide bakmadıklarımızın izini süreceksiniz. Havalar güzelken değerlendirmenizi önereceğim sergiyi 22 Ekim’e kadar görebilirsiniz.

Buika İstanbul’da

İspanyol şarkıcı Buika, yarattığı tarz ile tüm müzikseverlerin kalbini çalmaya devam ediyor. Flamenko, soul ve cazı harmanladığı müziğiyle yepyeni bir tarz yaratan şarkıcı büyülü sesiyle beraber 27 Ağustos‘ta İstanbul’a geliyor. Yaz akşamlarına yakışan şarkılarıyla Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşen konseri yakından takibe almanız önerilir.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri 

Nathalie ile Tatlı Tuzlu Sohbetler

Hikayesi 2 asra ulaşan Beyaz Fırın'ın beşinci kuşak Temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda’nın yayını henüz yeni olmasına rağmen ilgiyle karşılandı.Podcast’te sürdürülebilirlik, gastronomi, geçmişten günümüze İstanbul, iş hayatı, hayaller, gerçekler ve daha pek çok konuda konuklarla sohbetler vaat ediliyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Olay Yeri: Suç Hikayeleri

Onur Can Yenilmez’in YouTube kanalı için hazırladığı yaşanmış hikayeler, seri katiller ve kriminal olaylarla ilgili özel dosyalar oldukça popüler.

Konuya meraklı olan ama video içeriklerini takip edemeyenler için podcast yayınları iyi bir seçenek.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Ekran önerisi

Players – bein Connect

Çevrimiçi video oyunu League of Legends’ı profesyonel olarak oynayan e-spor takımının, yıllar süren çalışmalarının ardından ilk şampiyonluklarını kazanma çabalarını konu edinen komedi dizisi Players, platformda yerini aldı.