19 Nisan 2024, Cuma
Video Giriş: 30.03.2023 10:46 | Son Güncelleme: 30.03.2023 11:15

Asteroid City fragmanı

Tom Hanks, Margot Robbie ve Scarlett Johansson gibi isimlerin yer aldığı Wes Anderson filmi Asteroid City'den ilk fragman yayınlandı. Prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak olan film, Türkiye'de 16 Haziran 2023'te vizyona girecek

Fransız Postası'nın (The French Dispatch) ardından yeni projesi için hazırlıklara başlayan Wes Anderson'ın Asteroid City filminden ilk kez fragman yayınlandı. Wes Anderson filmin senaryosu için The French DispatchKöpek Adası (Isle of Dogs), The Darjeeling Limited ve Moonrise Kingdom'da beraber çalıştığı Roman Coppola ile tekrar bir araya geldi.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken film, yönetmeni tarafından hayatın anlamı üzerine şiirsel bir düşünce olarak tanımlanıyor. Asteroid City, 1950'lerde ABD'nin bir çöl kasabasında, burs ve akademik rekabet için ülkenin dört bir yanından öğrenci ve velileri bir araya getirmek adına düzenlenen Junior Stargazer/Space Cadet kongresinde, dünyayı değiştiren olaylarla etkinliğin kesintiye uğraması sonucu gelişen kaotik macerayı anlatıyor. 

Focus Features'ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Tom HanksMargot RobbieJason SchwartzmanScarlett JohanssonJeffrey WrightTilda SwintonBryan CranstonEdward NortonAdrien BrodyLiev SchreiberHope DavisStephen ParkRupert FriendMaya HawkeSteve CarellMatt DillonHong ChauWillem DafoeTony RevoloriJake RyanGrace EdwardsAristou MeehanSophia LillisEthan LeeJeff Goldblum ve Rita Wilson gibi isimler yer alıyor. 

Benzer Videolar