20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 21.05.2022 12:11 | Son Güncelleme: 21.05.2022 12:32

Top Gun: Maverick'in Londra tanıtımında Kate Middleton rüzgarı

Tom Cruise'un başrolünde oynadığı Top Gun: Maverick'in tanıtım rüzgarı devam ediyor. San Diego ve Cannes Film Festivali'nde prömiyer yapan film, Londra'da da ses getirdi. Davete İngiltere Kraliyeti'nin iki numaralı veliahtı Prens William (39) ve Düşes Kate (40) çifti damga vurdu
Top Gun: Maverick'in Londra tanıtımında Kate Middleton rüzgarı

ABD'li oyuncu Tom Cruise’un (59) başrolünde olduğu Top Gun: Maverick filmi 36 yıl sonra devam filmiyle sinemayı canlandırdı. Cannes Film Festivali'nin ardından İngiltere'nin başkenti Londra'da da galası yapıldı. Davete İngiltere Kraliyeti'nin iki numaralı veliahti Prens William (39) ve Düşes Kate Middleton (40) çifti damga vurdu.

Kraliyet Ailesi üyelerinin stil tercihleri

Fransız modacı Roland Mouret imzalı 2 bin 700 sterlinlik elbisesini, 2 bin 318 sterlinlik Alexander McQueen çantayla kombinleyen Kate, Prada ayakkabı ve Robinson Pelhamm’ın 10 bin 560 sterlinlik küpelerini tercih etti. Bir Hollywood yıldızı gibi giyinen Düşes, sıkıcı bulunan tarzını geliştirdiğini gösterdi. Alexander McQueen imzası taşıyan bir takım giyen Prens William, üzerinde Top Gun'in 1986 yapımı filminde kullanılan savaş jetini andıran bir baskısı olan ayakkabı seçti.Merdivenlerden çıkarken Tom Cruise centilmenlik gösterdi. Düşese eşlik etti. 1.70 boyundaki aktörün, boyu 1.75 olan ve topuklu ayakkabı giyen düşesten fazla kısa görünmemesi dikkati çekti. Tom Cruise’un Kate’ten kısa görünmemek için ayakkabılarının içine gizli topuk konulduğu düşünülüyor. Aktörün galalarda uzun boylu görünmek için yükseltici iç tabanın yanı sıra yüksek topuklu ayakkabıları tercih ettiği belirtiliyor.

‘Savaş uçağı kullandım’ açıklamasına yalanlama

ABD’li oyuncu Tom Cruise’un başrolünü oynadığı Top Gun: Maverick filminde gerçekten uçak kullandığını iddia etmesine rağmen 70 milyon dolarlık savaş uçağının pilotluğunu aslında yapmadığı iddia edildi.

Ancak iddiaya göre, ABD Hava Kuvvetleri filmde Cruise’un rol gereği kullandığı görülen 70 milyon dolarlık “F/A-18 Hornet” tipi savaş uçağını gerçekten kullanmasına izin vermediği ortaya çıktı. ABD Hava Kuvvetleri’nin uçağın savaş pilotu olmayan birine emanet edilmek için çok pahalı olduğu gerekçesiyle bu kararı aldığı belirtildi.