22 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.04.2023 16:41 | Son Güncelleme: 26.04.2023 16:50

Fantazzie11'de Nesine.com ile derbi heyecanı!

Fantazzie, yüz binlerce kullanıcıya ulaşmasının ardından global oyun pazarına giriş kararı alarak Fantazzie11 oyunuyla artık tüm dünyadaki fantezi futbol oyuncularına da ulaşıyor
Fantazzie11'de Nesine.com ile derbi heyecanı!

Global bir oyun olan Fantazzie11 aynı zamanda Nesine.com ile önemli bir işbirliğine de imza attı. Fantazzie11 kullanıcıları her gün Nesine.com Günün Maçı olarak seçilen maçlarda takımlarını kuruyorlar ve Nesine.com her gün 30 kişiye 1.000₺ ödül dağıtıyor.

Her gün ödül şansı

Nesine.com Günün Maçı Fantazzie11’de heyecan Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle devam ediyor. Derbi heyecanıyla tek maça kadro kurabilen fantezi futbol oyuncuları bu alanda yeni bir deneyim kazanırken Nesine.com’dan da her gün ödül kazanma şansı yakalayabiliyorlar.

Fantazzie11, kullanıcıların her müsabaka için ayrı şekilde yarışabildiği ve belirli bir süre zarfı ile sınırlandırılmadığı bir oyundur. Müsabakaların bulunduğu her gün oynanabilmektedir. Fantazzie11’de her müsabakada 2 takım oyuncuları arasından 11 kişilik kadro oluşturulmaktadır.

Kullanıcılar arasında sıralama

Bir takımdan en fazla 7 oyuncu seçilebilmektedir. Seçilen oyunculardan daha fazla puan kazanmak için çeşitli boosterlar, kaptanlık veya yardımcı kaptanlık kullanılabilmektedir. Buna göre kullanıcılar kendi aralarında sıralamaya tabi olurlar. ‘’Nesine.com Günün Maçı’’ olarak seçilen maçlarda ise ilk 30’a giren kullanıcılara her gün Nesine.com toplam 1000₺ ödül dağıtılmaktadır. Fantazzie11 oyununu kullanıcılar App Store ve Google Play Store’dan indirebilir. 


Bu bir ilandır