08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.05.2024 14:05 | Son Güncelleme: 21.05.2024 15:07

Fenerbahçeli 2 futbolcu ifade verecek

Galatasaray derbisi sonrası çıkan olaylara ilgili hakkında işlem başlatılan 5 kişi arasında Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de olduğu ve iki Fenerbahçeli futbolcunun ifadeye çağrıldığı iddia edildi
Fenerbahçeli 2 futbolcu ifade verecek

İstanbul Valiliği, Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu. Derbiyle ilgili soruşturma devam ederken  ifadeye çağrılanlar arasında  Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de olduğu iddia edildi. Fenerbahçeli oyuncuların şu ana kadar ifade vermeye gitmediği belirtildi.

Valilik açıklama yapmıştı

İstanbul Valiliği; geçtiğimiz Pazar akşamı saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı’nda oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir açıklama yapmıştı. Söz konusu iddialara ilişkin Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Yardımcı Antrenör olan oğlu Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından başına vurularak darp edilen Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü A.Ç.’ya yönelik darp girişiminde bulunan söz konusu 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edilmişti.