24 Ekim 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.10.2024 21:12 | Son Güncelleme: 23.10.2024 21:20

Beyaz Saray 'güçlü şekilde' kınadı: Kalplerimiz korkunç terör saldırısının kurbanlarıyla beraber

Beyaz Saray, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı. Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı Kirby, "Kalplerimiz, Ankara-Türkiye'deki korkunç terör saldırısının kurbanlarıyla beraber. Henüz motivasyonunu ve arkasında kimlerin olduğunu bilmiyoruz ancak bu şiddet olayını güçlü şekilde kınıyoruz" dedi
Beyaz Saray 'güçlü şekilde' kınadı: Kalplerimiz korkunç terör saldırısının kurbanlarıyla beraber

Beyaz Saray, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını 'güçlü şekilde' kınadıklarını ve dualarının Türk halkıyla beraber olduğunu belirtti. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, günlük basın brifinginde, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Kirby, "Kalplerimiz, Ankara-Türkiye'deki korkunç terör saldırısının kurbanlarıyla beraber. Türk yetkililer olayı olası bir terör saldırısı olarak soruşturduklarını belirtti, henüz saldırının motivasyonunu ve arkasında tam olarak kimlerin olduğunu bilmiyoruz ancak bu şiddet olayını güçlü şekilde kınıyoruz." dedi. ABD'li danışman, "bu zor günlerde" dualarının, saldırıdan etkilenen kişiler, onların aileleri ve Türk halkıyla beraber olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Kaynak: AA