29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 10.11.2022 23:00 | Son Güncelleme: 10.11.2022 23:12

Brand Week İstanbul’da Fark Yaratan Kadınlar ödüllerine kavuştu

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Brand Week İstanbul'da, Fark Yaratan Kadınlar programını kapsamında başarılarıyla öne çıkan 11 kadın ödüllerine kavuştu
Brand Week İstanbul’da Fark Yaratan Kadınlar ödüllerine kavuştu

Brand Week İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Brand Week İstanbul özel ve kapalı etkinlikler ile 10. Yıl Partisi'nin düzenlendiği ilk iki günün ardından dün 9 ayrı salonda gerçekleştirilen panellerle başladı. Zorlu PSM’de kapılarını açan etkinlikte Time to Reset teması işleniyor.

Hikâye anlatıcılığında yeni trendler, tasarımda inovasyon ve Türkiye’nin geleceğinin konuşulduğu etkinliğin ilk gününde Salesforce.com Dijital Lideri Vala Afshar, Ekonomist Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Siyasi Danışman ve Öykü Dialogue International Ajans Başkanı Necati Özkan, Davranış Bilimci ve Nudgestock Sunucusu Tara Austin, Gazeteci Fatih Altaylı ve Oyuncu Zerrin Tekindor gibi birçok isim sahne aldı.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele eden bir dünyada ortaya koydukları irade ve liderlikle ilham, cesaret ve umut aşılayan kadınların başarılarına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen Fark Yaratan Kadınlar da 10’uncu yılını kutladı.

Brand Week İstanbul kapsamında düzenlenen ödül töreninde, ödülüne kavuşan 11 kadın şöyle:

"Yaşam Boyu Onur Ödülü - Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, Maltepe Üniversiesi, İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve İnsan Hakları Anabilim Dalı Başkanı, Marka/Pazarlama - İlke Toptaş, Meta Türkiye Ülke Direktörü, Marka/Pazarlama - Derya Atasoy, Zai Yaşam Kurucusu, Marka/Pazarlama - Ece Tonbul, Palama Hotels Yönetim Kurulu Başkanı, Marka/Pazarlama - Ayça Kaya, Sephora Türkiye CMO’su, Teknoloji - Rina Onur Şirinoğlu, Spyke Games Kurucu Ortağı & CEO’su, Sosyal Sorumluluk - Hacer Foggo, Derin Yoksulluk Ağı Kurucusu, Sınırları Aşanlar - Pınar Toprak, Besteci, Sınırları Aşanlar - Birce Akalay, Oyuncu, Medya - Nüket Mutlu, Oksijen Gazetesi Haftalık Yayıncılık AŞ İmtiyaz Sahibi, Reklam - Zeynep Orbay, Wieden+Kennedy Amsterdam Kreatif Direktörü."

​​​​Pharmatopia Eczacılarının Projesi kapsamında, sağlığın tüm yenilikçi metotları, bilimin ışığında iyileştirmeye ve iyiliğe açılan gündemler ele alındı. Healing Hall sahnesinde Oyuncu Zerrin Tekindor “TIME TO HEAL / Avene Termal Suyun ve Sanatın İyileştirici Gücü” başlıklı panelde, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ise “Disiplin İyileştirir” başlıklı panelde konuşmasını gerçekleştirdi. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Okan Bülent Yıldız ve London School of Mind Kurucusu Uzm. Dr. Kerem Dündar gibi birçok isim de yine “Healing Hall” sahnesinde izleyicilerle buluştu.