08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.07.2024 17:37 | Son Güncelleme: 25.07.2024 17:46

Trendyol'un Olimpiyat Koleksiyonu Paris'teki mağazalarda satışa sunuldu

TrendyolMilla'nın Anadolu’nun dört bir yanındaki yerli üreticilerin tasarlayıp ürettikleri olimpiyat koleksiyonu Paris'teki resmi olimpiyat mağazalarında satışa sunuldu
Trendyol'un Olimpiyat Koleksiyonu Paris'teki mağazalarda satışa sunuldu

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi E-Ticaret Hizmetleri Partneri olan Trendyol'un markası TrendyolMilla'nın Türkiye'de ürettiği Olimpiyat Koleksiyonu Paris'teki Resmi Olimpiyat Mağazalarında satışa sunuldu. 

Anadolu’da üretilen koleksiyon; t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşuyor. Ürünler Türkiye’de Trendyolmilla uygulaması üzerinden; Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da ise Trendyol uygulaması üzerinden de uluslararası satılıyor.

Sporseverler ayrıca Lozan’da bulunan Olimpiyat Müzesi’nden (The Olympic Museum), IOC’nin resmi global satış platformu olan shop.olympics.com’dan, da koleksiyon ürünlerine erişebilecek.

Milli sporcularımız Olimpiyat Koleksiyonu reklamında rol aldı

Türkiye’de Trendyolmilla uygulaması üzerinden satışa sunulan Olimpiyat Koleksiyonu, milli sporcularımızın rol aldığı bir reklam filmiyle tanıtılıyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan milli voleybolcumuz İlkin Aydın, milli tekvandocumuz Nafia Kuş ve milli jimnastikçimiz Ferhat Arıcan, reklam filminde sporun dinamik ruhunu ve heyecanını yansıtıyorlar.

Ülkemizin gurur kaynağı olan milli sporcularımızın enerjisini gündelik hayata taşıyan bu özel koleksiyon, spor severler ile moda tutkunları için bir buluşma noktası niteliğinde. Milli sporcularımızın güçlü ve kararlı duruşuyla dikkat çeken reklam filmi, Türkiye'nin hem sporda hem de modada sahip olduğu güçlü potansiyeli bir kez daha gözler önüne seriyor.