19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.05.2024 10:42 | Son Güncelleme: 29.05.2024 10:49

Ambani'nin düğün öncesi kutlamaları sürüyor: Konuklar gemiyle Avrupa turuna çıkacak

Hindistan'ın en zengin çifti temmuz ayında gerçekleşecek olan düğünleri öncesinde kutlamalara devam ediyor. Mart ayında Rihanna'nın konser verdiği 3 günlük partinin ardından çift şimdi de elit konuklarını gemiyle Avrupa turuna çıkarıyor
Ambani'nin düğün öncesi kutlamaları sürüyor: Konuklar gemiyle Avrupa turuna çıkacak

Rihanna konseri ve mücevherlerle süslü fillerin yer aldığı üç günlük bir düğün öncesi parti çoğu çift için fazlasıyla yeterli olacaktır. Ancak Hindistan'ın en zengin adamının oğlu Anant Ambani ve nişanlısı Radhika Merchant için bu yeterli değil. Çift, bu kez lüks bir Avrupa yolcu gemisinde ikinci bir düğün öncesi parti düzenliyor.

Üç günlük yolculuğa katılması beklenen 800 ünlü arasında Ranbir Kapoor, Alia Bhatt ve Salman Khan gibi Bollywood yıldızlarının yanı sıra kriket ikonu MS Dhoni, iş adamları ve politikacılar da yer alıyor. Gemi Palermo'dan yola çıktıktan sonra Roma ve Cannes'daki duraklarda 600 personel tarafından şımartılacaklar, ta ki İtalya'nın pastel renkli sahil kasabası Portofino'ya varana kadar.

"Daveti kimse geri çeviremez"

Adının açıklanmasını istemeyen Hintli bir sosyete yazarı "Bu konukların hepsi yakın arkadaş değil. Bu bazı açılardan bir komut gösterisi. Ambaniler Hindistan'ın en güçlü ailesi, büyük bir sosyal ve mali nüfuza sahipler. Aynı zamanda hiç kimse bir daveti geri çevirmez. Bu aile sosyal sıralamanın bir göstergesi" dedi.
Yolculuk sırasında çeşitli Hint, İtalyan ve Fransız yemekleri servis edilecek, maskeli balo partisi ve Roma toga partisi düzenlenecek.

Düğün öncesi kutlamalarının mart ayında gerçekleşen 3 günlük ilk ayağına damadın babası Mukesh ev sahipliği yapmıştı. Forbes'a göre Mukesh 117 milyar dolar servete sahip. Şarkıcı Rihanna'nın konseri, mücevherlerle süslü filler ve dansçıların yer aldığı etkinlik için 150 milyon dolar harcandığı bildirildi. Aralarında Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump'ın da bulunduğu yaklaşık 1.200 konuk vardı.

12 Temmuz'da nikah masasına oturacaklar

Ambanilerin gemiye gelecek konuklara “klasik cruise” kıyafetlerinden toga partisi için Roma kıyafetlerine kadar bir kıyafet yönetmeliği yayınlandı. Merchant'ın, New York merkezli bir moda tasarımcısı olan Grace Ling tarafından, dünyadaki sonsuz geri dönüştürülebilir tek metallerden biri olan aero alüminyum kullanılarak hazırlanan “Galaktik Prenses” elbisesi ile parlaması bekleniyor. Kutlamalar Mumbai'de gerçekleşecek olan düğün için uzun süredir devam eden hazırlığın bir parçası. Her ikisi de 29 yaşında olan Ambani ve Merchant, Hindu astrologlar tarafından çiftin doğum haritalarına göre uğurlu olarak belirlenen 12 Temmuz'da nikah masasına oturacak.