06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.08.2022 09:36 | Son Güncelleme: 02.08.2022 10:24

Britney Spears hayatını anlatan kitabını kağıt kıtlığı nedeniyle basamıyor

Uzun bir süredir babasının vasiliğinden kurtulmak için savaş veren Britney Spears 13 yıl sonra bağımsızlığına kavuştuktan sonra kitap yazma kararı almıştı. Yayın şirketi Simon&Schuster ile anlaşan Spears'ın kitabının kağıt kıtlığı nedeniyle basılamadığı iddia edildi
Britney Spears hayatını anlatan kitabını kağıt kıtlığı nedeniyle basamıyor

Müzik yolculuğunun yanı sıra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Britney Spears, müzik kariyerini, aile ilişkilerini ve babasına karşı verdiği vasilik mücadelesini anlatacağı bir kitap yazmaya başlamıştı. 
Yılın başında kitap için yayın şirketi Simon&Schuster ile 15 milyon dolar değerinde bir anlaşma için el sıkışan Spears'ın kağıt kıtlığı nedeniyle kitabı basamadığı iddia edildi. 

Ocak 2023’te kitabın okuyucuyla buluşmasının beklendiğini ancak kağıt tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle ertelenebileceği belirtildi. Spears'ın şirketle yaptığı anlaşma, ABD eski başkanı Barack Obama ile eşi Michelle Obama'nın ayrı ayrı yazacağı anı kitapları için 2017 yılında Penguin Random House’la yaptığı 60 milyon dolarlık anlaşmadan sonraki rekor tutar olarak kayıtlara geçti.

 Müzik kariyeri 11 yaşında başladı

Guinness rekorlar kitabına 21. yüzyılın en iyi kadın şarkıcısı olarak adını yazdıran Britney Spears 2 Aralık 1981'de dünyaya geldi. 1992 yılında henüz 11 yaşında başlayan müzik ve şarkıcılık serüveni 1999 yılında çıkarttığı ilk albümle zirveye ulaştı. Grammy ödüllü şarkıcı 28 yaşındaki Sam Asghari ile geçtiğimiz haziran ayında dünya evine girdi. 

13 yıl boyunca kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babası Jamie Spears'ın vasiliği geçen kasım ayında sona ermiş ve 3 ay sonra kitap haberi gelmişti.