20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.06.2024 16:55 | Son Güncelleme: 18.06.2024 17:01

Justin Timberlake alkollü araç kullandığı için gözaltına alındı

ABD'li yıldız Justin Timberlake, alkollü araç kullanırken yakalandı. Yetkililerle konuşan The Guardian'ın haberine göre pazartesi gecesi gözaltına alınan şarkıcı mahkemeye çıkarılmayı bekliyor
Justin Timberlake alkollü araç kullandığı için gözaltına alındı

Justin Timberlake Hamptons'da alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındı. Pazartesi gecesi gözlatına alınan pop yıldızının Sag Harbor'da mahkemeye çıkarılacağı mahkeme yetkilisi tarafından doğrulandı.  Yerel bir mahkeme yetkilisinin The Guardian'a yaptığı açıklamaya göre Timberlake, New York Hamptons'da alkollü araç kullanmakla suçlanıyor ve mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 

New York Newsday'in haberine göre pop yıldızının duruşması, Sag Harbor'daki adliyede gerçekleşecek. Geçen yıl Oprah'ın Master Class programına katılan Timberlake, kariyerinin bir noktasında aşırı içki içtiğini söylemişti. Singersroom web sitesinin bildirdiğine göre, bağımlılığı için yardım aldığından ve hayatını değiştirmekten bahsetti.

Timberlake'in turnesi kapsamında ve 21 ve 22 Haziran tarihlerinde Chicago'daki United Center'da konser vermesi planlanıyor. Ayrıca 25 ve 26 Haziran tarihlerinde New York'taki Madison Square Garden'da da konser verecek.