18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.04.2023 10:03 | Son Güncelleme: 13.04.2023 10:28

Rupert Murdoch'ın Jerry Hall ile evliliğini bitiren 11 kelime

Milyarder medya patronu Rupert Murdoch'un, dördüncü eşinden 11 kelimelik bir e-posta ile ayrıldığı ortaya çıktı. Geçen Murdoch ile boşanan Hall'un arkadaşları hiç kavga etmedikleri için eski süper modelin çok şaşkın olduğunu anlattı
Rupert Murdoch'ın Jerry Hall ile evliliğini bitiren 11 kelime

Rupert Murdoch'un Jerry Hall ile olan evliliğini, eşiyle hiç konuşmadan e-posta ile gönderdiği 11 kelimelik bir cümleyle bitirdiği iddia edildi. Vanity Fair dergisinde yer alan habere göre milyarder medya patronu dördüncü eşine attığı mesajda şöyle dedi: Jerry, ne yazık ki evliliğimizi sona erdirmeye karar verdim. 

 

Ayrıca Hall'un boşanma anlaşmasında kendisine verilen Oxfordshire'daki eve taşındığında, güvenlik kameralarının hala New York'taki Fox merkezine canlı görüntü gönderdiğini fark ettiği iddia ediliyor. Eski süper modelin arkadaşları, Hall'un çift hiç kavga etmediği ve birkaç hastalık boyunca ona baktığı için ayrılık kararına şaşırdığını söyledi. Hall'a çiftin Kaliforniya Bel Air'deki malikanesinden taşınması için 30 gün süre verildiği ve eşyaların kendisine ait olduğunu kanıtlamak için makbuz göstermesi istendiği söyleniyor.

"Kuklasını yaptı"

Süper modelin Vanity Faier'e konuşan arkadaşları ayrılığın tamamen durup dururken gerçekleştiğini söyledi. Hall'un yakın bir arkadaşı olan Tom Cashin, yaşananlar karşısında yıkıldığını, deliye döndüğünü ve aşağılandığını anlattı. Hall, arkadaşlarına eski kocasının bir kuklasını yaptığını, boynuna diş ipi bağladığını ve bir ızgarada yaktığını söyledi. 

"Avukatım derhal seninle temasa geçecek"

Arkadaşlarının anlattığına göre Hall, geçen Haziran ayında Oxfordshire'daki evlerinde Murdoch ile buluşmayı beklerken telefonunu kontrol etti ve kocasından gelen bir e-posta gördü. E-postada şöyle yazıyordu: "erry, ne yazık ki evliliğimize son vermeye karar verdim. Kesinlikle güzel zamanlarımız oldu ama yapmam gereken çok şey var... New York'taki avukatım derhal seninle temasa geçecek.

Boşanmada Succession yasağı

Boşanma, e-postanın gönderilmesinden sadece iki ay sonra, geçtiğimiz Ağustos ayında sonuçlandı. Habere göre, anlaşma şartlarının bir parçası olarak Hall'un, pek çok kişinin Murdoch ailesinden esinlendiğini düşündüğü popüler TV dizisi Succession'daki yazarlara hikaye fikirleri vermesi yasaklandı. 

Teksaslı kadın arkadaşlarına, güvenlik görevlilerinin çiftin Los Angeles'taki evinde eşyalarını toplarken kendisini izlediğini ve çocuklarının da kendisine yardım ettiğini söyledi. Boşanmanın bir parçası olarak tuttuğu Oxfordshire'daki evine geri döndüğünde, CCTV kameraları hala New York'taki Fox ofislerine bağlıydı ve Hall'un eski sevgilisi Mick Jagger güvenlik danışmanını bu kameraların bağlantısını kesmesi için gönderdi.