Yine zor bir haftaydı! Aslında Oksijen okurları ile sadece haftayı değerlendiren yazılar paylaşmak istemiyorum. Aklımda yazmak istediğim birçok farklı konu var. Bir süre önce uzun uzun İran ve Afganistan üzerine yazmıştım. Hatırlayan olacaktır. Bu aralar diğer çalışmalarımdan vakit buldukça Rusya ve Doğu Avrupa üzerine okuyorum. Ukrayna Savaşı eskiden okumak isteyip, vakit bulamadığım konular üzerine eğilmeme vesile oldu. Evet, gelecek haftalarda yeniden Türkiye’nin dışına çıkalım ve Rusya ve Doğu Avrupa’nın yakın tarihine bakalım, ne dersiniz?
13.05.2022 04:30
Ekrem İmamoğlu ve gelecek
20 yıllık dönemin sonunda Türkiye bir kilitlenme yaşıyor. Muhalefet ittifakı bu hali ile bu kilitlenmeyi açabilecek gibi görünmüyor. Geçen hafta yaşananlara rağmen İmamoğlu’nun Türkiye tarihinin geldiği bu noktada önemli bir rol üstelenebileceğini düşünüyorum
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Ulus devlet mi millet sistemi mi?
18 Temmuz 2025
Yeniden başlarken
11 Temmuz 2025
Erdoğan’ın çıkmazı
23 Mayıs 2025
Türkiye nereye gidiyor?
16 Mayıs 2025
Türkiye’nin büyük sınavı
Tüm Yazıları
28 Mart 2025