Worldpackers pek çok ülkede ücretsiz konaklama imkanı sunan, dünya genelinde yaklaşık 2 milyon üyesi bulunan bir internet sitesi. Worldpackers’ın dünyanın hemen her yerinde pek çok hostel, otel, ekolojik çiftlik, reklam ajansı, okul, golf tesisi, doğal yaşam parkı, süpermarket gibi iş yeri üyesi var. Bu sisteme üye olan gezginlere haftada 25 saati geçmeyecek şekilde çalışmanın karşılığı olarak ücretsiz konaklama, yemek, yol yardımı gibi imkanlar sunuluyor. Her otelin, iş yerinin, çiftliğin kabul şartları farklı fakat en önemli kural, gideceğiniz ülkenin dilini bilmek.
25.02.2022 04:30
Biraz iş biraz tatil: Worldpackers
İtalya’da restorasyon, Costa Rika’da metin yazarlığı… İlginize ve yeteneğinize göre seçenekler arasında işle seyahati harmanlamak artık daha kolay. Çünkü Worldpackers güvenilir, öngörülebilir seçenekler sunuyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Büyüleyici Budapeşte’ye hafta sonu kaçamağı
05 Aralık 2025
19 Ege bağından bağ bozumu notları
31 Ekim 2025
Deniz, asma ve zamanın manifestosu
17 Ekim 2025
Toprağa hayat veren 5 bin yıllık gelenek
03 Ekim 2025
7 durakta Tekirdağ bağları
Tüm Yazıları
26 Eylül 2025