Çok gülerim akşamdan kalma lafına. Hele de yılbaşından, kutlamalardan sonraki sabah bazılarımızın halini anlatmak için tam yerine cuk oturur bu tanım. Gerçi takvim açısından yılbaşı için belki akşamdan değil de geçen yıldan kalma desek daha doğru olur. Sabah kalkıldığında bazen baş ağrısı, eklem ağrısı, yorgunluk, mide bulantısı gibi birçok belirtisi vardır akşamdan kalmanın. Kiminde daha sancılı, kiminde ise daha hafif yaşanır bu süreç, gece abartmış olanlar arasında.
03.01.2025 04:30
Yoksa akşamdan mı kaldınız?
Akşamdan kalma tanımı, özellikle yılbaşı gibi kutlamalardan sonraki sabah bazılarımızın halini anlatmak için tam yerine oturur. Gerçi yılbaşı için akşamdan değil de geçen yıldan kalma desek daha doğru olabilir!
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Bizim beyaz peynirden Yunanların feta’sına
31 Ekim 2025
Bu neyin reçeli?
24 Ekim 2025
Var mı Mısır Çarşısı gibisi?
10 Ekim 2025
Abdigör köftesi: Meşakkatli olduğu kadar lezzetli
03 Ekim 2025
Neden eskisi kadar çok Rus salatası görmüyoruz?
Tüm Yazıları
26 Eylül 2025