13 Temmuz 2025, Pazar
04.03.2022 04:30

Yaşasın disiplinli ve programlı çalışma

Cooks Grove’da yemek üstüne kurgulanmış bir etkinliğin parçasıyız. MSA öğrencileri geliyor yardıma. Onlar alt mutfakta, ben üst mutfakta günü ön hazırlık yaparak geçiriyoruz. Her şey seri bir şekilde ilerlerken bir o kadar da yolunda gidiyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

24 Şubat

Çoktur beklediğim bir etkinlik var bu hafta sonu Cooks Grove’da. Zeynep Atakan’la film ve yemek üstüne kurgulanmış bir etkinliğin parçasıyız. Bolca sinema, bolca sohbet, güzel sofralar, filmlerden ilhamını alan yemekler, bilgi ve duygusal yaklaşımın iç içe geçeceği bir hafta sonu olacak. Organizasyonu sevgili Aslı’nın Stüdyo 36’sı ve PiEvents birlikte yapıyorlar, biz de Zeynep’le en sevdiğimiz konuları konuşuyor olacağız. Yani sinema ve yemek.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Şemsa Denizsel
Şemsa Denizsel