27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 20.09.2023 09:44 | Son Güncelleme: 20.09.2023 10:15

BECKHAM'dan ilk fragman

İkonik futbol yıldızı David Beckham'ın hem saha içi hem de saha dışındaki hayatını ve kariyerini anlatan BECKHAM belgeselinden ilk resmi fragman yayınlandı

David Beckham dünyadaki en tanınmış isimlerden biri, ancak çok az insan onun gerçekte kim olduğunu biliyor. Dört bölümlük belgesel BECKHAM dizisi dünya çapında bir futbol yıldızı olan David Beckham'ın iç yüzünü anlatıyor. Londra'daki mütevazi işçilik hayatından, kazanma azmi ve kararlılığına, hırs, aşk ve aile arasında denge kurma mücadelesine kadar David'in hikayesi muazzam iniş ve çıkışlarla dolu.

Ventureland işbirliğiyle Studio 99'dan çıkan Beckham'ın yapımcılığını Stevens, John Battsek, Nicola Howson ve Billie Shepherd üstlenirken, David Gardner ve Gary Neville yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Tim Cragg görüntü yönetmeni, Michael Harte ise editör olarak görev yapıyor.

Dizide Beckham'ın 25 yıllık eşi, Spice Girls'ün şöhretli oyuncusu Victoria Beckham da yer alıyor. İlk çıkmaya başladıklarında menajerinin onu bu ilişkiyi gizli tutması için nasıl ikna etmeye çalıştığını anlatıyor. Victoria "Otoparklarda buluşurduk ve bu göründüğü kadar keyifsiz bir şey değildi" diyor.

"Çok savunmasız ve yalnız hissettim"

BECKHAM ayrıca Beckham'ın gözüne krampon fırlatmasının ardından Manchester United menajeri Alex Ferguson ile yaşadığı meşhur tartışmayı da ele alacak. Olaylı spor kariyeri ve yüksek şöhretli statüsü nedeniyle karşılaştığı zorluklardan bahseden Beckham, "Kendimi çok savunmasız ve yalnız hissettim ancak pes etmedim" diyor.

4 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan belgesel her biri 60 dakika sürecek olan ve özel konuklardan oluşan 4 bölümle seyircilere sunulacak.

Benzer Videolar