27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 02.09.2023 15:11 | Son Güncelleme: 02.09.2023 15:18

Ferrari filminden ilk fragman

Enzo Ferrari'nin hayatına odaklanan Ferrari filminden ilk fragman yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Michael Mann'in yer aldığı film Aralık ayında izleyiciyle bulaşacak

Michael Mann'in sekiz yıl sonraki ilk filmi olan Ferrari'den ilk fragman yayınlandı. Filmde Enzo Ferrari'ye Adam Driver hayat verirken, Penelope Cruz eşi Laura Ferrarri'yi canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Shailene WoodleyJack O'ConnellSarah GadonPatrick Dempsey ve Gabriel Leone yer alıyor. 

Film 1957 yazında geçiyor. İtalya'daki 1600 kilometrelik tehlikeli Mille Miglia yarışı için hazırlıklar sürerken, eski yarışçı Enzo Ferrari aslında krizdedir. Kendisinin ve eşi Laura'nın on yıl önce sıfırdan inşa ettiği fabrika iflas tehdidi altındadır. Değişken evlilikleri, bir yıl önce oğulları Dino'yu kaybetmeleri nedeniyle büyük bir darbe almıştır ve Ferrari, metresi Lina Lardi'den olan diğer oğlu Piero'yu kabul etmekte de zorlanmaktadır.

Senaryosu Troy Kennedy Martin tarafından yazılan Ferrari, Brock Yates'in kaleme aldığı Enzo Ferrari: Man and the Machine adlı 1991 biyografisine dayanıyor. Film, Amerika'da 25 Aralık'ta vizyona girecek. Türkiye'de Aralık ayında sinemalarda olacak olan filmin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

Benzer Videolar