06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.04.2023 09:36 | Son Güncelleme: 08.04.2023 14:43

John Wick'in yıldızı Lance Reddick'in ölüm nedeni tartışılıyor

Fringe, The Wire ve John Wick gibi yapımlarla tanınan ve evinde ölü bulunan Lance Reddick'in ölüm sebebi belli oldu. Otopsi raporunun ardından Reddick Ailesi, ölüm belgesindeki bulgulara itiraz etti
John Wick'in yıldızı Lance Reddick'in ölüm nedeni tartışılıyor

Fringe ve Bosch dizilerinin yanı sıra John Wick film serisinde de rol alan Lance Reddick, 19 Mart'ta hayatını kaybetti. Amerikalı oyuncu hayatını kaybettiğinde 60 yaşındaydı. Ani ölümüyle hayranlarını yasa boğan Reddick'in ölüm belgesinde iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı nedeniyle vefat ettiği belirtildi. Ancak Lance Reddick'in avukatı James Hornstein, rapordaki bulgulara itiraz etti.

"Tanıdığım en formda olan kişiydi"

Reddick Ailesi adına konuşan Hornstein, otopsiden çıkan sonuçların mantıklı gelmediğini çünkü Reddick'in 'fiziksel bakımdan tanıdığı en formda kişi' olduğunu belirtti. Hornstein, Reddick'in evde her gün egzersiz yaptığını ve sıkı bir beslenme düzeni uyguladığını ifade ederek iş için uzakta olduğu zamanlarda sözleşme gereklilikleri kapsamında spor salonu olanaklarından yararlanmayı talep ettiğini kaydetti.

Eşi de doğrulamadı

Hornstein, Ölüm belgesinde yer alan bilgilerin Reddick'in yaşam tarzıyla tamamen tutarsız olduğunu söylerek, yıldız oyuncunun eşi Stephanie Reddick'in de ölüm belgesindeki bilgileri doğrulamadığını ve aile tarafından bilinen gerçeklerle tutarsız olduğunu ifade etti.