06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.01.2023 11:38 | Son Güncelleme: 12.01.2023 11:48

Prens Harry’nin kitabı Spare ilk gün 1,4 milyon sattı

Prens Harry’nin tartışmalı otobiyografisinin ilk gün satış rakamları resmi olarak açıklandı. Spare (Yedek) ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’ta toplam 1,4 milyondan fazla kopya sattı. Rakamlara kitabın ciltli baskısı, dijital kopyaları ve sesli kitap şekli de dahil
Prens Harry’nin kitabı Spare ilk gün 1,4 milyon sattı

Sussex Dükü’nün anı kitabı çıktığı ilk günden rekor kırdı. Kitabı yayınlayan Penguin Random House’un açıklamasına göre şimdiye kadar yayınladıkları kurgusal olmayan kitaplar arasında ilk günden en iyi satan kitap oldu. ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’ta ilk günden toplam 1,4 milyon adet satan Spare’in satış performansını devam ettirmesi bekleniyor.

ABD ve Kanada’da ilk günden 900 bin kopya sattı

ABD’nin en büyük kitapçı zinciri Barnes & Noble’ın salı günü yaptığı açıklamada Spare için 2023’ün en önemli kitaplarından biri denildi. ABD ve Kanada’da ilk günden 900 binden fazla kopya satan otobiyografi hala zincirin online en çok satanlar listesinin başında ve uzun süre de orada kalacak gibi duruyor.

ABD için 2 milyon adet basılmış

Penguin Random House sadece ABD’de satışa çıkması için Spare’in 2 milyon adet ciltli baskısını yollamış, yeni açıklamasına göre yenileri için de baskıya geri dönmüş. Otobiyografi Amazon’un en çok satanlar listesinde de zirvede.