21 Haziran 2025, Cumartesi
Abone Ol Giriş yap
29.04.2022 04:30

Duygusal yükü ağır hastalık: Alopesi areata

A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

2022 Oscar töreni, ödül alanlarla değil Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokatla anılacak yıllar boyu. Chris Rock’un saçlarıyla ilgili şaka yaptığı Jada Pinkett Smith’in yüzünün aldığı ifadeyi hepimiz gördük. Bu asla ve asla şiddet için bir sebep değil ama hasta için oldukça yaralayıcı bir durum. İki defa kemoterapi sebebiyle saçlarım döküldü. O yüzden onu çok iyi anlayabiliyorum. Jada Pinkett Smith’in hastalığı ise alopesi areata (saçkıran). Oscar töreninden sonra tıp dünyasının en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Özlem Cankurtaran
Özlem Cankurtaran