03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.07.2022 17:49 | Son Güncelleme: 19.07.2022 17:59

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğünü 9 milyon dolarlık malikanelerinde olacak

Birkaç gün önce Las Vegas'ta sade bir nikahla evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck düğün planlarına başladı. Çiftin, 20 yıl önce evlenmeyi planladığı 9 milyon dolarlık malikanede büyük bir parti organize edileceği öğrenildi
Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğünü 9 milyon dolarlık malikanelerinde olacak

Nişanlandıktan üç ay sonra sessizce evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti evliliklerini Georgia'daki 20 yıl önce evlenmeyi planladıkları 9 milyon dolarlık malikelerinde bir düğün ile kutlayacak. Çift, geçtiğimiz hafta sonu mütevazı bir Las Vegas töreni ile evlendiklerinde hayranlarını şaşırtmıştı ancak şimdi yeni evlilerin Georgia'da arkadaşları ve aileleriyle büyük bir kutlama yapmayı planladıkları ortaya çıktı. 

TMZ'nin haberine göre çift, aktörün Georgia'daki 9 milyon dolarlık malikanesinde parti yapacak. Bu malikane yirmi yıl önceki nişanlılıkları sırasında, düğünden günler önce iptal etmeden önce tam olarak aynı yerde evlenmeyi planladıkları yer.

2019'da satmayı denemişti

Ben, evi 2003 yılında Lopez ile birlikteyken 7 milyon dolardan biraz fazla ödeyerek satın almıştı. Oscar ödüllü yıldız, mülkü 2019'da neredeyse 9 milyon dolara emlak listelerine koymuştu, ancak o dönemde alıcı bulunamadı gibi görünüyor.  Böylece Savannah'nın hemen dışındaki Georgia sahil kasabası Riceboro'daki devasa mülk çift için şimdi mükemmel bir düğün mekanı haline geldi. 

TMZ, çiftin ilk başta 2002'de Affleck’in 87 dönümlük evinde evlenmeyi planladığını ve güvenlik de dahil olmak üzere büyük güne kadar her şeyin yolunda gittiğini bildirdi.  Çift, törenden birkaç gün önce, nikahı çevreleyen sirk nedeniyle orijinal düğünlerini iptal etmişti.

Mülk, Savannah'a arabayla yaklaşık bir saatlik uzaklıkta ve kutlama yapmak için çok iyi olan malikaneler içeriyor. Bu malikanelerin içinde 10.000 metrekarelik iki katlı ana ev ve 6.000 metrekarelik daha küçük bir ev dahil olmak üzere çeşitli evler var. İnsanlar pazartesi günü, Las Vegas’a kaçıp evlenmenin çiftin düğün sezonunun sadece başlangıcı olduğunu paylaştı. 

İçeriden bir kaynak Bay ve Bayan Affleck'in “aile ve arkadaşlarıyla kutlama yapabilmek için daha büyük bir parti vermeyi planladıklarını” aktardı. Vegas'taki törene çiftin çocukları ve Lopez’in annesi Guadalupe şahit olarak gelmişlerdi, ancak şov dünyasının önde gelen çiftinin Georgia'daki kutlamaları için büyük bir konuk listesi olacağı düşünülüyor.

İnsanlar çiftin ikinci düğününün ne zaman ya da nerede yapılacağı konusunda bilgi vermedi ancak TMZ'nin haberine göre etkinlik önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşecek. Lopez’in kısa bir süre önce Georgia'daki eve giderek menajeri Benny Medina ile plan yaptığı da iddia edildi. Affleck’in de mekanda olduğuna inanılıyor.

Kardashian ve Baker'dan ilham aldılar

Çift, Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın evliliğinden ilham almış gibi görünüyor. Kardashian ve Barker'ın yaptığı da aynı Affleck ve Lopez’inki gibiydi, önce Nisan ayında Las Vegas'ta evlendiler (ancak evlilik ruhsatları olmadığı için resmi değildi), ardından Mayıs başında Santa Barbara'daki bir adliyede evlilik ruhsatlarını aldılar. 

Ardından da Mayıs ayı sonunda İtalya'nın Portofino kentinde Kim, Khloe, Kendall ve Kylie'nin de aralarında bulunduğu meşhur ailesiyle birlikte görkemli bir düğün yaptılar. 52 yaşındaki Jennifer Lopez ve 49 yaşındaki Ben Affleck, cumartesi günü Vegas'ta nikah masasına oturduklarında evlilik cüzdanlarını hazır bulundurdukları için durum onlar için biraz farklıydı. Böylece ünlü şarkıcı resmen Bayan Affleck oldu.
İddialı bir balayı şu an için söz konusu değil.

"Henüz balayı planlamadılar"

Bir kaynak “Henüz planlanmış bir balayı yok. Jennifer, Ben'le geçirdiği her günün bir balayı olduğunu söylüyor” diyor. “Yeniden çıkmaya başladıklarından beri Jennifer önemli anın gelip çattığına gerçekten inanıyor. Ben'le birlikte yaşlanmayı dört gözle bekliyor” diye ekliyor. 

Çift “eğlenceli ve rahat” bir düğün yapmaya kararlıydı. Neredeyse yirmi yıl önce planladıklarından tamamen farklı bir düğün yapmak için bilinçli bir karar aldılar. İçeriden bir kaynak Amerikan dergisi Us Weekly'ye "İkisi de bunun evlenmek için eğlenceli ve rahat bir yol olduğunu düşünüyordu” dedi.